INFO


KERSTMENU INFORMATIE

Het kerstmenubestelformulier is weer beschikbaar. U kunt uw kerstbestelling invullen door de pdf te downloaden en te printen.
Voor de mensen die liever online bestellen, staat het kerstmenu vanaf heden ook online in de webshop. Wij raden u wederom zoals voorgaande jaren ten zeerste aan dat u enkel een kerstmenu samenstelt zonder weekproducten. Dit is om verwarring bij de bestellingen te minimaliseren.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

!!! Vanaf 19 december zijn er ook al enkel soepen en kerstgerechten op de markt verkrijgbaar. !!!


Op zaterdag staan wij standaard in de Vennestraat op Winterslag in Genk.
Op donderdag staan wij in het centrum van Genk.


Er wordt enkel op zaterdag aan huis geleverd.


Beste bezoeker, Cuisine Josephe verzorgt uw tapasbuffet tot in de puntjes en zorgt voor een eetervaring die u niet snel zal vergeten. Door een uitgebreid assortiment aan te bieden, kunt u altijd een keuze maken die bij u en uw gasten past. Laat u verrassen door de gezellige sfeer die u met een tapasbuffet krijgt en kijk voor meer informatie op onze tapaspagina.


U kunt vanaf nu makkelijker uw bestellingen plaatsen. U kunt momenteel enkel bestellingen plaatsen voor levering op zaterdag. Mocht het onduidelijk zijn hoe dit werkt, lees dan de pagina "Hoe plaats ik een bestelling?" Klik hier voor de uitleg.


Wij maken wekelijks heerlijke verse warme en koude gerechten, soepen, desserts. Ons streven is zoveel mogelijk verse ingrediënten te gebruiken om tot een eerlijk en heerlijk product te komen. De warme gerechten zijn kant-en-klaar en hoeven enkel opgewarmd te worden. De meeste gerechten zijn ook bevroren verkrijgbaar.

Wekelijks passen wij ons menu aan om u als klant steeds te kunnen verrassen met nieuwe gerechten.

Wij leveren tevens op bestelling bij u thuis. Daarnaast rijden we elke zaterdag rond met een goed gevuld (gekoeld) busje om u te voorzien van onze kwaliteitsproducten. Komen wij momenteel nog niet bij u langs op zaterdag? Bel of mail dan zodat wij ook uw adres in onze route opnemen.

U kunt ook online uw bestelling plaatsen en betalen. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling vers geleverd krijgt.

Wil u ons op de markt in Maastricht bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor meer informatie.

Tot gauw!

Team Cuisine Josephe