x 

Winkelmandje is leeg

HUIDIGE SITUATIE MARKTEN

Dinsdag Lanaken ( vaste plaats)
Woensdag Bilzen ( vaste plaats)
Donderdag Genk centrum en Beverst in Bilzen ( vaste plaats)
Vrijdag Maastricht ( vaste plaats)
Zaterdag Genk vennestraat ( vaste plaats)
Zondag Zonhoven (geen vaste plaats, houd Facebook in de gaten voor berichtgeving wanneer we in Zonhoven staan)


Beste bezoeker, Cuisine Josephe verzorgt uw tapasbuffet tot in de puntjes en zorgt voor een eetervaring die u niet snel zal vergeten. Door een uitgebreid assortiment aan te bieden, kunt u altijd een keuze maken die bij u en uw gasten past. Laat u verrassen door de gezellige sfeer die u met een tapasbuffet krijgt en kijk voor meer informatie op onze tapaspagina.


U kunt vanaf nu makkelijker uw bestellingen plaatsen. U kunt momenteel enkel bestellingen plaatsen voor levering op zaterdag. Mocht het onduidelijk zijn hoe dit werkt, lees dan de pagina "Hoe plaats ik een bestelling?" Klik hier voor de uitleg.


Wij maken wekelijks heerlijke verse warme en koude gerechten, soepen, desserts. Ons streven is zoveel mogelijk verse ingrediënten te gebruiken om tot een eerlijk en heerlijk product te komen. De warme gerechten zijn kant-en-klaar en hoeven enkel opgewarmd te worden. De meeste gerechten zijn ook bevroren verkrijgbaar.

Wekelijks passen wij ons menu aan om u als klant steeds te kunnen verrassen met nieuwe gerechten.

Wij leveren tevens op bestelling bij u thuis. Daarnaast rijden we elke zaterdag rond met een goed gevuld (gekoeld) busje om u te voorzien van onze kwaliteitsproducten. Komen wij momenteel nog niet bij u langs op zaterdag? Bel of mail dan zodat wij ook uw adres in onze route opnemen.

U kunt ook online uw bestelling plaatsen en betalen. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling vers geleverd krijgt.

Wil u ons op de markt in Maastricht bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor meer informatie.

Tot gauw!

Team Cuisine Josephe